Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:43 |

El Club del Joc del CAE programa el segon Torneig de Flamme Rouge

Imatge CAE

Imatge CAE

15/11/2022

 


El Flamme Rouge és un joc de taula que recrea les curses ciclistes amb una estètica ambientada als anys 30 i 40 del segle passat


El Torneig es farà el dijous, 17 de novembre, a les 9 del vespre al GranerPer segon any consecutiu, el Club del Joc de CAE organitza el torneig del joc de taula Flamme Rouge. Aquest joc recrea les curses ciclistes de carretera i està ambientat als anys 30 i 40 del segle passat. Pren el nom del banderí vermell que assenyala el darrer kilòmetre d’una cursa ciclista. El joc permet crear diferents etapes amb perfils ben variats que poden combinar trams plans amb pujades i baixades. Cada jugador disposa de dos corredors amb característiques diferents -un rodador i un sprinter- que cal fer avançar utilitzant estratègicament les puntuacions d’unes cartes. En el joc es recreen elements tan propis del ciclisme com avançar més lentament a les pujades o córrer més a les baixades, aprofitar-se de la roda d’altres jugadors o el fet que el corredor que va marcant el ritme de la carrera es cansa més que els altres.

El torneig consisteix en dues partides, corresponents a una etapa més rodadora i una altra d’alta muntanya i els resultats obtinguts per cada jugador s’introduiran en una app vinculada a aquest joc que determinarà el guanyador final.

El torneig es farà al Graner (c/ Sobrerroca, 14 de Manresa), en el marc de les Nits de Joc. Començarà a les 21.00 i per participar-hi és necessari fer la inscripció prèvia a través de l’enllaç: El nombre de places està limitat a 16 participants.

Per a l’organització del torneig, el CAE i Club del Joc compten amb la col·laboració de Devir, l’empresa editora del joc, que facilita jocs per als primers classificats. L’activitat forma part del programa de dinamització juvenil i de lleure de Manresa que impulsa el CAE i que disposa del suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.