Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 19 d'agost de 2022 | 06:29 |

El Casal de Joves de la Kampana grava el vídeo del rap per la igualtat

Imatge CAE

4/3/2020

 

La cançó va ser creada pels joves l’any passat

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, el Casal de Joves de la Kampana ha gravat el vídeo del rap per la igualtat.


Aquest passat mes de gener, a través d'un concurs de "hip-hop per la pau" vam poder tenir l'oportunitat de gravar el videoclip amb l'ajuda d'Oriol Segon i Marc Baylina. Va ser una activitat on els i les joves van participar en primera persona no només en la gravació, sinó també en la idea que es volia transmetre amb aquest videoclip.


La cançó que parla principalment d'igualtat entre homes i dones, de drets, justícia social i mostra el rebuig cap a qualsevol tipus de violència va ser creada pels joves del casal l'any passat amb l'ajuda del raper Nel·lo C. Els joves van poder veure com funcionava un estudi de producció i enregistrament de música de la mà de l'Oriol Puig.


El vídeo del rap per la igualtat es farà públic el proper 6 de març a través de les xarxes socials del Casal de Joves de la Kampana.


A més, per commemorar el 8 de març s'han programat altres activitats de sensibilització i conscienciació com la visualització de la sèrie "Sex education", la dinàmica del fil conductor que ens permeti qüestionar-nos sobre diferents aspectes i un taller només per a noies "amb qui ens emmirallem?".