Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 22:46 |

El CAE present a la 38a Jornada de polítiques de joventut de la Diputació de Barcelona

Imatge CAE

26/10/2020

 

 

La Diputació de Barcelona ha dut a terme una nova edició de la Jornada de Polítiques locals de joventut, aquest any centrada en els canvis que han provocat aquests més de 7 mesos que portem de pandèmia Covid 19 en l’àmbit de les polítiques i de la intervenció juvenil. La 38a Jornada es varen dur a terme en format telemàtic els dies 21, 22 i 23 d’octubre.

 

El aquesta jornada el CAE hi va ser present, de la mà de la Caterina Armengol, coordinadora de l’àrea de projectes juvenils de l’entitat, que va participar a la taula rodona Oportunitats i perspectives dels equipaments juvenils en situació de prevenció, conjuntament amb altres representats de serveis juvenils de la demarcació de Barcelona.

 

En aquest espai la Cat va aportar els aprenentatges que han adquirit en aquests mesos el CAE i la Fundació La Xarranca en la dinamització de serveis i equipaments juvenils, com ara, el Servei d’Informació Juvenil de Manresa o els casals de joves de la Kampana, de Castellbell i el Vilar, de Sant Salvador de Guardiola i de Castellterçol.