Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 30 de setembre de 2022 | 22:13 |

El CAE participem en el Seminari Internacional de Gamificació en la Informació Juvenil

Imatge CAE

18/11/2021

 

• L’estada està subvencionada per la Unió Europea i es fa durant tota la setmana a Barcelona. Reuneix a educadors/es de 17 països i treballa i debat diferents estratègies amb joves.


• Hi han anat la Cat i la Laura, dues educadores i dinamitzadores de projectes d’intervenció amb joves del CAE.

 

Des del CAE participem en el Seminari Internacional de Gamestorming: la Gamificació en la Informació Juvenil que es fa a Barcelona, subvencionat per la Unió Europea i organitzat per l’entitat Víbria Intercultural.

La Cat i la Laura hi ha anat com a educadores i dinamitzadores de projectes d’intervenció amb joves del CAE i comparteixen espai amb educadors/es de 17 països diferents que també treballen directament amb les seves comunitats. El punt de trobada pretén compartir i intercanviar pràctiques i idees per implementar jocs i mètodes d'educació no formal a la manera de donar informació als joves.

El seminari és molt pràctic i dinàmic, per compartir recursos a través de presentacions de projectes internacionals, Room Escapes, visites guiades gamificades per Barcelona i espais de debat.

Ja tenim ganes d’aplicar i compartir tot aquest aprenentatge!

Si no tens clar què és la Gamificació, pots llegir l’article d’opinió on en parla la Mar Quintana, mestra, educadora i formadora del CAE.