Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:29 |

El CAE obre les inscripcions del 14è Torneig de Carcassonne de la Llum

Imatge CAE

10/2/2022

 

Les persones que vulguin participar en la 14a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum ja poden fer la inscripció a través del web del CAE. El torneig, que enguany recupera la presencialitat, es farà el dijous 24 de febrer, a les 9 del vespre al Graner i incorporarà la nova expansió “Ignasi de Loiola” creada pel Club del Joc.

 

El Club del Joc del CAE ha programat una nova edició del Torneig de Carcassonne de la Llum. Es farà el dijous 24 de febrer a les 9 del vespre al Graner, situat al carrer Sobrerroca 14 de Manresa. Enguany es recupera la presencialitat, després que l’edició de l’any passat es fes en línia, utilitzant una combinació de dues plataformes de joc en línia.

Les partides combinaran el joc bàsic del Carcassonne incorporant la nova expansió “Ignasi de Loiola” creada pel Club del Joc i ambientada en l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat de Manresa, ara fa 500 anys. Des del web del CAE es podrà accedir a la informació d’aquesta expansió i els dijous 10 i 17 de febrer, a les sessions habituals de les Nits de Joc, es podrà jugar al Carcassonne amb aquesta nova expansió.

“Ignasi de Loiola” és la 9a expansió del Carcassonne creada pel Club del Joc. En diferents anys totes elles han estat incorporades al Torneig de la Llum. Totes aquestes expansions tenen una doble finalitat: d’una banda, incidir en el desenvolupament del joc, aportant noves regles que condicionen les partides i, per altra banda, ambientar el joc a la ciutat de Manresa o en diferents personatges i episodis de la seva història (la construcció de la Sèquia, el miracle de la Llum, l’estada de Sant Ignasi, el bisbe Galzeran...)

Per dur a terme el torneig el CAE compta amb la col·laboració del Graner -l’espai on es farà- i de Devir –l’empresa editora del joc- i amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. A més, el Torneig de Carcassonne forma part del programa d’actes de les Festes de la Llum de Manresa i del programa Manresa 2022 de commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa

La participació en el Torneig de Carcassonne de la Llum és gratuïta i el nombre de places està limitat a 40. Per aquest motiu és necessari fer la inscripció prèvia a través del web del CAE (www.cae.cat). Les places es cobriran per rigorós ordre d’inscripció.

Enllaç a 14è Torneig de Carcassonne de la Llum