Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 07:07 |

El CAE – La Xarranca celebren 30 anys d’experiència en el lleure educatiu amb una cançó

Imatge CAE

27/6/2022

 

• Avui han començat els Casals d’Estiu d’Infants a la Catalunya Central i les activitats d’Estiu per a Joves a Manresa i Vacarisses, respectivament.


• Els infants faran de detectius a l’Agència Internacional de Detectius Actius i els joves participaran de diverses activitats esportives i d’enginy, del 27 de juny al 29 de juliol.

 

El CAE Manresa i Fundació La Xarranca celebren 30 anys d’experiència en l'organització de casals, colònies i altres activitats d'estiu de lleure educatiu amb una cançó que han creat des de l’àrea de serveis de La Xarranca amb producció, enregistraments i mescla d’Àngel Guilanyà.

La cançó acompanyarà els 300 infants que participaran als Casals d’Estiu que organitza el CAE - Fundació La Xarranca en les 7 activitats que es fan en diferents municipis de la comarca del Bages com són Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa.

 

             ESCOLTA LA CANÇÓ AQUÍ


Casals d’Estiu per a Infants

L´agència de detectius anomenada AIDA (Agència Internacional de Detectius Actius) té un encàrrec per vosaltres, confia que la vostra valentia, curiositat i tenacitat els ajudi a desentrellar tots els conflictes apareguts en diferents parts del món i que han arribat a la bústia de la nostra agència.

Al llarg de les setmanes els nens i nenes hauran d´esbrinar i buscar solucions a diferents casos de persones que necessiten la nostra ajuda, serem capaços de trobar la resposta a totes les preguntes?

Activitats d’Estiu per a Joves


L’àrea de Joves del CAE Manresa ha organitzat unes setmanes d’estiu plenes d’activitats per a 70 joves de Manresa i Vacarisses. No hi faltaran les nits de bivac, l’excursió a Illa Fantasia i les descobertes pels municipis. Les activitats també engloben escape rooms, activitats d’escalada, esports i piscina.