Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 23:01 |

El CAE manté el Joc de Ciutat de la Llum del CAE i n'obre el període d'inscripció

Imatge CAE

25/1/2021

 Ja hi obertes les inscripcions del Joc de Ciutat de la Llum: El Sabotatge dels Bandolers que el CAE organitzarà el dissabte 13 de febrer, en el marc de les Festes de la Llum de Manresa. El joc s’ha adaptat per garantir les mesures sanitàries, i combinarà proves en línia amb la recerca d’informació pel Centre Històric de Manresa.

 


Tot i l’actual context de pandèmia i les mesures de salut pública, el CAE no ha volgut renunciar a una de les seves activitats habituals: el Joc de Ciutat de la Llum. Per aquest motiu, i tal com va fer amb la Setmana de Jocs al Carrer, ha adaptat aquest joc de ciutat per a que es pugui fer tot garantint la seguretat dels participants i el compliment de les mesures sanitàries.


El joc es farà el dissabte 13 de febrer, i a diferència de les edicions anteriors, cada equip el podrà fer al seu aire, dins la franja horària d’11 del matí fins a les 6 de la tarda. D’aquesta manera s’evita la interacció amb altres equips i amb l’equip organitzador. Els equips hauran d’anar resolent diferents proves en una plataforma virtual i per fer-ho necessitaran informacions que podran trobar en diversos indrets del Centre Històric de Manresa. A més a més també hi haurà un compte de whatsapp de suport per resoldre les possibles incidències. Es preveu que la durada total del joc pugui ser d’entre una hora i mitja i dues hores.


El joc s’ambienta a les primeries del segle XVI, amb l’amenaça del bandoler Pere Planes de contaminar l’aigua que arriba a Manresa a través de la Séquia. Els diferents equips hauran d’aconseguir infiltrar-se a la seva colla de bandolers i obtenir les informacions necessàries per evitar aquest sabotatge.


Les inscripcions s’han de fer en grups bombolla o de convivència, d’un màxim de 6 persones. Els equips inscrits rebran el mateix dia un correu electrònic amb la informació necessària per començar el joc. Per participar-hi es requereix disposar, com a mínim, d’un telèfon mòbil amb connexió de dades i lector de codis QR. És aconsellable, però, disposar d’un segon telèfon. Tota la informació del joc i l’accés al formulari d’inscripcions es pot trobar al web del CAE

 


Aquesta serà la 9a edició del Joc de ciutat de la Llum, una activitat que el CAE va incorporar al programa de les festes de la Llum l’any 2009, l’any que en va ser l’entitat administradora.