Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 05:52 |

El CAE i Xarranca renoven la certificació de qualitat ISO 9001

Imatge CAE

31/3/2022

 

El CAE i la Fundació la Xarranca han renovat fins al 2025 el certificat de qualitat ISO 9001 per a la totalitat de les activitats i serveis que desenvolupen. El CAE disposa d’aquest segell de qualitat des de l’any 2003.


El CAE i la Fundació la Xarranca han renovat fins al 2025 el certificat de qualitat ISO 9001 per a la totalitat de les activitats i serveis que promouen i organitzen: el disseny i impartició d’activitats formatives, el disseny i gestió de projectes i serveis de lleure, juvenils, educatius, lúdics, socioculturals i comunitaris i el servei de préstec de materials del Banc de Recursos.

Des de l’any 2003 el CAE ja disposava de la certificació de qualitat ISO 9001 per al disseny i impartició d’activitats formatives, convertint-se en aquell moment en una de les primeres, o fins i tot la primera, escola d’educadors/es en el lleure i de formació de voluntariat de tot Catalunya en obtenir el certificat de qualitat per a aquest tipus de cursos. El 2020 es va ampliar l’abast de la certificació a la totalitat de l’activitat, tant de CAE com de Xarranca.

Entre altres elements, la certificació de qualitat garanteix que s’identifiquen quines són les expectatives dels diferents col·lectius implicats en les activitats i serveis de l’entitat (sòcies i sòcies, alumnes, clients, participants, treballadors/es...) i que s’estableixen mesures organitzatives, de planificació i d’execució de les activitats per aconseguir la màxima satisfacció d’aquests grups. Al 2021 el CAE i La Xarranca varen assolir una satisfacció global de tots els seus serveis i activitats de 4.6 en una escala que va del 0 al 5.