Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 21:40 |

El CAE i el Museu de la Tècnica suspenen la 3a edició del Kapla al Museu

Imatge CAE

13/11/2020

 

 

El CAE i el Museu de la Tècnica han acordat suspendre la 3a edició del Kapla al Museu que s’havia de celebrar el cap de setmana del 21 i 22 de novembre al Museu de la Tècnica de Manresa


Finalment no es podrà celebrar la 3a edició del Kapla al Museu que el CAE i la Fundació Fundació Aigües de Manresa–Junta de la Sèquia havien programat per al cap de setmana del 21 i 22 de novembre. El motiu és la pròrroga durant 10 dies més de les mesures de prevenció de la Covid19.


Malgrat les previsions desfavorables, des del CAE i el Museu de la Tècnica no s’ha deixat de treballar en el disseny i la preparació d’aquesta nova edició del Kapla al Museu, sobretot en els aspectes organitzatius derivats de l’adaptació de l’activitat a l’actual context de pandèmia. En aquest sentit s’havia previst reduir les activitats, crear espais de joc distanciats, fer inscripcions prèvies.... L’objectiu era tenir l’activitat a punt per si es produís la suspensió o una possible flexibilització de les mesures preventives, però la pròrroga finalment anunciada ho impossibilita totalment.


Enguany s’havia de celebrar la 3a edició d’aquesta activitat que es va posar en marxa l’any 2018. L’any passat hi varen participar gairebé 700 persones que varen poder jugar amb les més de 25.000 peces d’aquest joc posades per l’organització.