Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 19 d'octubre de 2021 | 20:52 |

Comença la 19a Temporada de les Nits de Joc del Club del Joc del CAE

Imatge CAE

1/10/2021

 

Les Nits de Joc comencen temporada amb un nou horari de 9 a 2/4 de 12 de la nit tots els dijous a l’establiment El Graner

 

Hi haurà 3 tornejos de jocs: Torneig Flamme Rouge, Torneig de Carcassonne de la Llum, Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc

 

Aquest dijous 7 d’octubre comença la 19a temporada de Nits de Joc del Club del Joc del CAE al bar restaurant El Graner. Es faran tot els dijous del curs escolar, fins a finals de juny, amb un nou horari de 9 a 2/4 de 12 de la nit.

Les Nits de Joc són un espai setmanal de trobada per als apassionats dels jocs de taula i per a aquelles persones que en volen descobrir de nous. Els membres del Club del Joc som els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc.- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Aquesta programació setmanal es complementarà amb 3 tornejos. El 25 de novembre hi haurà el Torneig de Flamme Rouge, un joc de taula ambientat en les curses ciclistes, que es programa per primera vegada. El 24 de febrer de 2022 es celebrarà la 14a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum, coincidint amb les Festes de la Llum de Manresa. I finalment, per commemorar el Dia Internacional del Joc, s’organitzarà la 11a edició del Torneig de Catan, els dies 19 i 26 de maig de 2022. Aquests tres tornejos s’organitzen amb el suport de Devir, l’empresa que edita aquests jocs a l’estat espanyol.

La nova temporada de les Nits de Joc es durà a terme adaptant-se a l’evolució del context sanitari i a les mesures de prevenció que es puguin anar establint a cada moment. Inicialment serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic i hi haurà limitació d’aforament.

Des de l’any 2003, el Club del Joc del CAE organitza aquesta activitat que té com a finalitat promoure el joc com un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d’oci per a joves i adults. Les Nits de Joc formen part d’un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

 

Més informació a Nits de Joc