Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 3 de juliol de 2022 | 10:40 |

CAE i Xarranca fan pública la memòria d'activitats del 2019

Imatge CAE

19/6/2020

 

 

Més de 50.000 persones participants, un impacte econòmic superior als dos milions d’euros, més de dues-centes persones treballadores, mil publicacions a les xarxes socials...

 


Aquestes són algunes de les xifres que es poden extreure de la memòria conjunta de CAE i la Fundació La Xarranca corresponent a l’any 2019 i que ja es pot consultar a través d’aquest enllaç. La memòria fa una descripció de les principals actuacions dutes a terme durant l’any -formació, activitats ciutadanes, projectes juvenils, serveis educatius i de lleure i Banc de Recursos- ; detalla aspectes identitaris -missió, valors i principis que emmarquen les seves actuacions- i organitzatius i, finalment, aporta dades objectives i quantitatives dels diferents impactes assolits -participants, nombre d’activitats, etc.

 


La publicació de la memòria és un requisit legal que han de complir el CAE i La Fundació La Xarranca, però també és un compromís d'aquestes entitats amb el valor de la transparència. La memòria es fa pública un cop ha estat aprovada a l’assemblea general de l’entitat que va tenir lloc el 18 de juny.