Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 30 de setembre de 2022 | 21:53 |

Arranca la temporada dels Casals d'Estiu del CAE - Fundació La Xarranca

Imatge CAE

2/7/2021

 

La primera setmana de Casals d’Estiu del CAE – Fundació La Xarranca ha començat amb molta il·lusió i molt bona energia. Els nens i nenes s’han conegut entre ells i estan entrenant per a ser bons ninges. Els joves d’Òrbita Jove i Pack Jove, per la seva banda, han fet el primer bivac de la temporada i han après les tècniques principals del vòlei platja.

 

 

Ja ha arribat la calor i això vol dir que han començat els Casals d'Estiu per a infants i joves de la Catalunya Central!

La primera setmana ha estat tot un èxit, on els nens i nenes han trencat el gel amb jocs de coneixença i s’han après la cançó de l’esmorzar. Cada any ens inventem una cançó nova per donar pas a l’esmorzar i enguany la melodia és la de Bola de Drac! A més, han començat els seus entrenaments per convertir-se en ninges i ja tenen la seva bandana i la seva llibreta per anotar les missions. Com no podia ser d’una altra manera, els nens i nenes també fan jocs d’aigua cada dia si és possible i aquesta setmana han fet una excursió per conèixer l’entorn.

Els joves d’Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) s’ho estan passant d’allò més bé! Entre gimcanes de carrer, excursions que acaben amb bivac, torneig de vòlei (a Manresa) o una sortida al canal Olímpic i pàdel surf (a Vacarisses)!

Enguany s'han apuntat uns 400 infants que es reparteixen entres els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. Uns 320 joves faran activitats programades i segons les seves motivacions amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Manresa; i Pack Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Vacarisses.

Ja tenim ganes que sigui dilluns una altra vegada!