Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 07:54 |

878 persones s’han format al CAE Manresa aquest semestre

Imatge CAE

28/7/2022

 

• Monitors/es de Lleure, Pre-monitors/es, Coaching o Tècniques de Relaxació, són algunes de les formacions més sol·licitades.
• La mitjana de satisfacció de les formacions ha sigut d’un 4.6 sobre 5, el que indica una bona valoració per part de l’alumnat.


L'escola de formació del CAE Manresa tanca el primer semestre de l'any amb 878 alumnes, destaquen les formacions en Monitor/a de Lleure, intervenció educativa com Vetllador/a i les de creixement personal com Coaching o Mindfulness. A més, estem contents per l’alta taxa de satisfacció de l’alumnat ha sigut d'un 4.6 sobre 5.

Durant la formació d’estiu, hem coordinat 10 accions formatives, 165 hores de formació i 149 alumnes. Els cursos de pre-monitors destinats a adolescents d'entre 16 i 18 anys són els que més bé han funcionat aquest estiu amb 75 persones inscrites, un nombre alt d'interessats que ens permet valorar de forma molt positiva el planter dels futurs equips i professionals del món del lleure.


L'herència de la pandèmia ens ha permès adaptar-nos al nou format en línia que ens ha ajudat a flexibilitzar horaris i assistència a l'hora de fer les formacions. Tot i això, hem mantingut moltes sessions en format presencial, apostant per la proximitat, aprenentatge vivencial que ens permet al cara a cara, després de gairebé dos anys amb restriccions.
Des del CAE, volem agrair a l'equip docent per la feina de qualitat que ha fet en aquest any tan complicat i als 878 alumnes que han apostat pel CAE per formar-se.