Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 3 de juny de 2023 | 21:26 |

300 infants participen en els 10 casals de jornada intensiva de juny de La Xarranca

Imatge CAE

8/6/2022

 

Manresa, Avinyó, Sant Vicenç de Castellet, Castellfollit del Boix, Sant Salvador de Guardiola, Castellgalí, Pineda de Bages i Súria. En total 300 nens i nenes participen en els 10 Casals de Jornada Intensiva de juny. La Xarranca ha preparat un eix d’animació perquè els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé amb activitats com la nau especial, el meu extraterrestre i l'espai dins d'un pot.

Els Extraterrestres existeixen! No sabem quants són, ni com són, ni perquè han vingut, però la NASA ens ha informat que un grup d’extraterrestres té una base a la lluna des de fa 2 anys. Només s’han posat en contacte amb nosaltres per fer-nos una pregunta: Què és jugar?

Pot ser que els extraterrestres no sàpiguen que són els jocs? Això vol dir que no saben què és la diversió? Tenim molta sort, perquè nosaltres en sabem un munt de jugar i divertir-nos!! Durant el casal d’intensiva d’aquest any, haurem d’ensenyar i donar informació als extraterrestres de quins jocs es poden fer amb diferent material. Quins jocs sabem amb pilotes? I amb fulards? I amb cordes?
Ens comunicarem amb els extraterrestres gràcies a una caixa anomenada CATXI (Caixa Atractiva Transportadora Xica Interespecial). Cada dia ens enviaran un material diferent dins del CATXI. Amb el nostre grup haurem de buscar quins són els diferents jocs que podem fer amb aquest material. Els extraterrestres ens observaran cada dia des de la seva base de la lluna per aprendre a jugar i a divertir-se!
A més farem un taller cada setmana, una nau espacial, el nostre extraterrestre i posarem l’univers dins d’un pot de vidre!

Els Casals de Jornada Intensiva de juny són activitats impulsades per les AFAs i AMPAs i La Xarranca que permeten mantenir l’horari escolar habitual durant el període de jornada intensiva de juny. S’hi fan activitats creatives, d’esport i d’enginy en el marc d’un entorn de lleure on es comparteixen valors com el respecte entre les persones i l’entorn.