Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 4 de desembre de 2023 | 17:30 |

Torneig de Carcassonne de la Llum

 

L'any 2009 el CAE va ser l'entitat administradora de les Festes de la Llum de Manresa. A l'hora de confeccionar el programa d'actes es va voler dissenyar i incorporar algun acte que combinés l’esperit i l’origen de les festes amb l’activitat habitual de l’entitat. El resultat va ser l’organització del 1r Torneig de Carcassonne de la Llum.

 


L’èxit d’aquesta primera edició va fer que el Torneig continuï formant part del programa d’actes de les Festes de la Llum. Edició rere edició, però, des del CAE s’ha anat treballant per donar una tarannà propi al torneig i al joc en sí mateix. Convidar als participants a venir vestits de l’època medieval o dissenyar i introduir noves expansions del joc relacionades amb els fets o els personatges del Misteri de la Llum, en són bons exemples.

 


El Torneig es desenvolupa el mes de febrer, en un dijous proper a la festa de la Llum (el dia 21).
 


A continuació trobareu les regles bàsiques de les diferents expansions que al llarg dels anys s’han anat creant i incorporant al joc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A les pàgines següents hi trobareu la informació de cada edició: dates, cartell, guanyadors/es i la classificació completa.

 

 

Col·labora:

 

  

 

 

Amb el suport de: 

 


 

 

 

 


 

Edicions