Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:09 |

Núria Galiano

Imatge CAE

 

La Núria Galiano ha estudiat el CFGS d'Integració Social a l'institut Guillem Catà, els seus estudis duals li han permès conèixer de primera mà la nostra entitat. Ha estat fent pràctiques durant tot el curs 2018-2019.

 

 

Ens expliques en què consisteix la formació dual?


La formació dual són unes pràctiques a l’empresa, d’una durada més llarga que la formació de pràctiques normals, que et permeten adaptar-te més al ritme de l’empresa on les fas i sobretot adquirir molta més experiència. A més, com que es fan moltes més hores, reps una petita bonificació remunerada.

 


Perquè vas decidir fer les practiques al CAE/Fundació la Xarranca?

 


Quan els professors em van donar la llista de les empreses on podia fer les pràctiques duals, em va cridar l’atenció el fet que fos una fundació, i vaig buscar informació per internet. En veure que es basa molt en l’educació en el lleure, em va sorgir la curiositat de ficar-me en aquest àmbit que mai havia provat.

 

Ara que has finalitzat, que t’han aportat les pràctiques al CAE/Xarranca?

 


Molta experiència. A més, gràcies al gran ventall de possibilitats que m’ha donat el CAE, he pogut descobrir el que realment m’agrada i el que vull estudiar en el futur.

 


Que és el que més t’ha agradat de les pràctiques?

 


M’ha agradat moltíssim poder descobrir la innocència dels infants. El fet de com, amb una cosa tan simple, poden arribar a crear un món. La seva gran imaginació, els seus somriures que regalen, compartir els moments amb ells i adonar-te que tothom hauria de tenir com a mínim un moment al dia on traiem el nostre nen que portem dins, i gaudir dels moments.

 


Ens recomanes un bon llibre?

 


Ara mateix, m’estic llegint Cambiemos el mundo de Greta Thunberg. Una nena que, encara que tingui dificultats en enfrontar-se a la societat, ha volgut sobrepassar-les i fer un canvi en aquesta tota sola.

 


I una bona pel·lícula?

 


Per a mi, una bona pel·lícula que recomano veure, The Greatest Showman. Explica una història i ensenya uns valors que per a mi són molt importants. A més, la banda sonora de la pel·lícula és preciosa.

 


Explica’ns quines aficions tens. A què dediques el teu temps lliure?

 


No puc viure sense la música i la fotografia. Sempre busco un moment on pugui agafar la guitarra i tocar-la una estoneta, o agafar el cotxe i descobrir llocs nous de Catalunya i deixar-los emmarcats en una foto. Aquests moments em recarreguen les piles!