Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 05:18 |

Montse Pujol

Imatge CAE

 

 

Maig 2015

 

 

 

La Montse Pujol és una de les cares més conegudes dins del CAE.


La vam conèixer l’any 2000 quan va entrar a l’equip de socis de l’entitat. L’any 2005 va entrar a formar part de l’equip tècnic com a responsable de Recursos Humans i directora de la Fundació la Xarranca.


Encara ara manté la seva implicació com a sòcia de l’entitat, però des del passat novembre va deixar de formar part de l’equip tècnic per incorporar-se a una altra empresa. Des d’aquí volem agrair-li la seva dedicació i implicació durant tots aquest anys. Hem tingut molta sort de tenir-la treballant amb nosaltres, la seves ganes de fer bé la feina, la constància i dedicació en tot el que feia, el bon tracte i la seva polivalència fa que haguem aprés moltes coses al seu costat i que estiguem molt contents del trajecte compartit. Ara, potser millor que sigui ella mateixa que ens expliqui coses del CAE.

 

 

 

 


Quines tres paraules et venen al cap quan diem “CAE”?


Jocs, treball en equip i polivalència .


Actualment el joc ha esdevingut una de les essències de l’entitat, el joc com a activitat lúdica, com a eina educativa, com a valor, com a mitjà de relació ...


El treball en equip que es pot trobar en les dinàmiques dels cursos, en les formacions dels treballadors, en les coordinacions dels servei i, en l’ambient del dia a dia! Impossible escapar-ne!!


Polivalència perquè si ha fet de tot i si farà de tot : grans projectes pedagògics, nòmines i pressupostos, formació de qualitat .... i, per altra banda, esdeveniments varis, disfresses, endreces de magatzem i sempre sense perdre el sentit de l’ humor!

 

 


Sabem que ets un cul inquiet, has iniciat nous projectes des de que vas deixar l’entitat com a treballadora?


Sí algun !!! ja fa temps que tinc ganes de conèixer i dedicar algunes estones a altres entitats socials o culturals, un conegut em va “enredar” per fer de sòcia activa a l’Òmnium i ara allà jugo el paper de novella i joveneta!

 

 


Tu que portes mitja vida vinculada a l’entitat. Explica’ns quin és el secret per mantenir-te tants anys com a sòcia del CAE?


Per mi el gran secret es que fem algunes activitats que no fa ningú altre a Manresa : Qui fa jugar al carrer? qui ha fet cantar al Parc Puigterrà? o qui més fa buscar pistes i superar proves pel Barri Antic ??? Una bona manera de continuar amb l’essència del monitoratge de lleure des d’una tercera, quarta ... línia . Molt recomanable futurs ex - monitors !

 

 


Sabem que t’agrada molt la muntanya. Ens recomanes alguna de les últimes excursions que hagis fet?


Sant Aniol d’ Aguja ... ideal per fer a la primavera i en família! Sortida des de Sadernes . Porteu banyador i dinar! Ara toca adaptar les aficions a la família!


 


Després de tants anys treballant al CAE, segur que tens alguna anècdota per explicar-nos.


Quins record! N’hi ha milions però algunes de les millors :


 El Cae digui’m ?? no ... no, no pot parlar amb la Montse Pujol perquè està adormida!


 Què puc parlar amb el Sr. Conill?? o sinó amb la Rosa Porca??


 Voldria informació sobre el Curs de Monitor de LLauna ...Que fàcil i bonic recordar tant bones estones !!! Moltes gràcies!!