Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:29 |

Montse Morera

Imatge CAE

La Montse Morera és una  estudiant el cicle de grau superior d’animació sociocultural de l'IES Guillem Catà de Manresa, lloc on va néixer i viure després d'haver passat una temporada a Barcelona i una altra a Mallorca. Actualment, la Montse està fent pràctiques al Casal de Joves La Kampana.

 


Què has fet abans d’arribar a la Kampana a fer pràctiques del cicle?


Sóc tallerista, faig tallers de ball en línia a Sant Joan de Vilatorrada, a Sallent i a Manresa. També he organitzat mercats de segona mà i poso veu a la ràdio. A més de treballar com a regidora d’espais per la festa major de Manresa les dues darreres edicions.

 


Què hi fas a la Kampana? T’imagines treballant en un lloc com aquest?


Hi faig pràctiques de segon d’ASC, tenia l’opció de triar molts llocs on anar, mai havia treballat amb joves però sí amb infants i gent gran, així que això és el que em va ajudar a decidir-me i viure aquesta experiència. Sí que m’imagino treballant en un lloc així, per què no?

 


Quins són els teus hobbies?


Jo visc dels meus hobbies, donant classes de balls en línia. Fa anys que ho practico, he competit mundialment i sóc campiona de Catalunya dos cops. T’animes, en vols aprendre més, així que acabes donant classes, organitzant festes, esdeveniments, trobades moteres i ambientacions. La meva feina sempre s’ha envoltat de persones i és el que més m’agrada.

 

 

Coneixies el CAE abans de començar les pràctiques al Casal de Joves la Kampana?


Conec el CAE, ja que hi vaig fer el curs de monitora de lleure i algunes de les activitats que realitzen. A més, fa anys havia vingut a la Kampana a fer classes de hip-hop, vaig ser-ne usuària.

 


Quina creus que és la teva millor qualitat i el teu pitjor defecte?


Qualitat: crec que tinc la capacitat d’adaptar-me fàcilment als llocs i situacions.
Defecte: tinc un caràcter que a vegades a la gent li pot costar d’entendre.

 


És més fàcil demanar permís o demanar perdó? Per què?


Permís, perquè el no ja el tens, pots arriscar-te, ja que parteixes del que no tens i al demanar no saps mai què en pot sortir, i si ho demanes amb educació i amb empatia cap a l’altra persona... Doncs bé, en canvi demanar perdó és reconèixer un error i això pot costar molt més. Sigui com sigui demanar és un art!

 


El got mig ple o mig buit?


A vegades m’he hagut d’obligar a veure el got mig ple, tot i que a vegades està més buit. (riures). Si finalment el veig més ple, és perquè caram! Hi ha moltes coses bones!