Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 3 de juliol de 2022 | 10:06 |

Manipulació d'aliments (FRM22139)

Manipulació d'aliments (FRM22139)



Codi: FRM22139


Format: semipresencial

Dates: 10/10/2022 al 17/10/2022

Durada: 10 hores

Estructura:

5 hores en sessions presencials
5 hores treball personal (plataforma Moodle)

Horari: de 9h a 11.30h

Dilluns 10 d'octubre de 9h a 11.30h
Diluns 17 d'octubre de 9h a 11.30h

Lloc: Casal de Les Escodines


A càrrec de:

Georgina Bermudez. Dietista i nutricionista.
https://www.georginabermudez.com/

Adreçat a:

Persones treballadores ocupades
Places limitades per a persones en situació d’atur

Preu: Totalment subvencionat

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

 




Objectius:

Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.


Continguts:

Els aliments
Tipus d’aliments
Contaminació microbiana dels aliments
Manipulació i higiene alimentària
Higiene del manipulador
Higiene del local
Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
Legislació alimentària aplicable
Normativa actual genèrica
Aliments al·lèrgens i intoleràncies





Promou: CAE

Amb el suport de:

Consorci de Formació Contínua de Catalunya



+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores