Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 05:20 |

Laura Soto

Imatge CAE

Laura Soto

La Laura és Tècnica de Recursos Humans al CAE des de l’octubre i ara també fa classes de sevillanes a La Kampana cada dilluns. Es defineix a ella mateixa com una persona una mica mística i extrovertida, fa molts voluntariats i li agrada ballar.

 

Avui la podrem conèixer una mica millor!

 

Ara que ja fa uns mesos que treballes al CAE, què t’agrada més de la teva feina i què canviaries?

 

M'agrada el fet que és una feina on no tens temps d’avorrir-te perquè hi ha moltes coses a fer (contractació, nòmines...). I els meus companys també són molt importants en el dia a dia. Canviaria el programa de nòmines i potser tenir unes instal•lacions més grans en un futur, ja que cada vegada creixem més.

 

Tens alguna anècdota divertida relacionada amb el CAE?

 

Amb el Manel, cada dia és una anècdota. M’ho passo pipa!

 

Sabem que una de les teves aficions és ballar. Quan i on vas començar a ballar sevillanes?

 

Amb 3 anys ja volia ballar i vaig començar a fer-ho a la Casa Andalusia de Manresa. Vaig créixer allà fins que als 15 o 16 anys vaig anar a una escola especialitzada en flamenc a Sant Joan de Vilatorrada i Barcelona. Després, vaig començar a fer "bolos" els caps de setmana i a rebre'n una remuneració; féiem, sobretot, casaments o convencions a centres culturals, festes del barri... arreu de Catalunya.

 

Ens expliques alguna altra afició que practiquis durant el teu temps lliure?

 

Faig teràpies alternatives, com a voluntariat al centre hospitalari i, durant el temps que no treballo al CAE, a casa i en un local que tinc a Manresa amb l’associació amb la qual treballo.

 

Quin objecte triaries per explicar-nos qui ets?

 

Una ploma. Perquè sóc una persona a qui li agrada la llibertat.

 

Quin era el teu joc preferit quan eres una nena?

 

Saltar a corda, tazos, bales, els cromos, jugar amb la típica goma elàstica, el joc de "la botella", el “pichi”... Són coses que trobo a faltar en els nens d’avui en dia.

 

Què t’agradaria fer si et toqués la loteria?

 

Primer eliminaria tots els deutes que tinc jo, la meva família i la gent que estimo. Després, la meva il•lusió és comprar-me una casa de planta baixa a la muntanya i viure a la naturalesa. Em reduiria la jornada laboral i viatjaria.

 

Migdiada, sí o no? Al llit o al sofà?

 

Només els dissabtes i sempre al llit.

 

Vacances: al mar o a la muntanya?

 

Els dos llocs m’agraden. A la part nord de la Costa Brava (Cadaqués, Port de la Seva i Llançà) tenen racons molt macos que m’encanten. I, pel que fa a la muntanya, quan era petita sempre anava a Benasque.

 

Tres paraules que defineixin el CAE:

 

- Bon ambient
- Proximitat
- Companyerisme