Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:24 |

Laura Soler

Imatge CAE

Recentment la Laura Soler ha esdevingut la directora de La Fundació La Xarranca després de 8 anys treballant a l’entitat com a tècnica i posteriorment com a responsable de recursos humans.


Què t’agradaria fer que no has fet encara?


A nivell personal tinc pendent fer un viatge llarg amb la meva parella, però la por a volar amb avió fa que ho vagi postposant... tot i això, segur que algun dia podran més les ganes i ho faré!És una noia molt dolça. Quin és el pastís que més li agrada?


M’agrada molt el pastís de pastanaga amb canyella (sobretot el que fa una amiga, l’Eva, que li queda boníssim!!!).

 

 

Bulls o enriqueixes?


Sóc més de cuinar a la planxa, però sempre intento enriquir afegint algunes espècies perquè quedi més bo!
Penso que hem d’intentar que tot allò que fem ens diverteixi i ens faci una mica més feliç a nosaltres i als que ens envolten, també quan cuinem!Contractaries abans el Trump o el Rajoy?


En RRHH es diu que no existeix el candidat perfecte, però aquests ho tindrien realment complicat!!! segurament dependria del lloc de treball a ocupar.
 


Ets una noia molt ordenada i meticulosa. Explica’ns tres manies que tens a casa.


Crec que no en tinc gaires , però per exemple m’agrada la llet freda i sempre tinc 2 brics de llet a la nevera, per quan s’acaba un ja tenir l’altre ben fresquet. No suporto que quedi el fregall de rentar els plats a dins la pica un cop acabes de fregar. I una altra mania és que quan dormo he de tenir sempre almenys els peus tapats
 


Si un cacauet cau a una piscina continua sent un fruit sec o no?


Depèn de si la piscina està plena d’aigua o està buida!Explica’ns alguna anècdota divertida que hagis viscut aquests anys treballant al CAE


Ui n’hi ha moltes! Sobretot ara que som unes quantes Laures treballant, i hi ha hagut més d’una confusió!Ens expliques alguna afició que practiquis durant el teu temps lliure.


Disfruto molt veient una bona obra de teatre, un concert d’un grup que m’agradi, sortir a sopar o dinar a un lloc on es mengi bé, i sobretot m’agrada molt llegir! De fet, us recomano l’últim llibre que m’he llegit: “El setè àngel” de David Cirici. A part, quan fa bon temps m’agrada molt la platja...Estar davant del mar, si pot ser alguna cala tranquil•la, és fantàstic!Tres paraules que defineixin el CAE:


- Bon ambient
- Compromís
- Proximitat