Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 4 de desembre de 2023 | 17:42 |

Joc de ciutat de la Llum 2018. Les bases de Manresa

Imatge CAE

Imatge CAE

 

Data: Dissabte, 17 de febrer de 2018

Horari: Dissabte tarda, de les 4 a les 7, aproximadament

Lloc: carrers i places del barri antic de Manresa

Punt d'inici:
Plaça Major

Hora: 4 de la tarda


 

Activitat:

 

Retornem a l'època modernista, concretament, 125 anys enrere, on hi havia carros en lloc de cotxes, locomotores en lloc de trens elèctrics, encara no existia la televisió, les dones no podien votar, els carrers estaven empedrats, s'utilitzaven rellotges de butxaca i s'acabava d'inventar la bombeta.Resulta que avui, un dia de 1892, a les 6 de la tarda hi haurà la inauguració de la placa de les Bases de Manresa a l'Ajuntament, tots els manresans i manresanes estan convidats a la presentació d'aquesta placa que simbolitza el recull dels principis del catalanisme polític i el paper que Catalunya ha de tenir en la vida política espanyola.Malauradament, mentre l'agutzil porta la placa cap a l'Ajuntament, sense voler s'entrebanca i, li cau la placa a terra. La placa s'ha trencat i l'agutzil espantat marxa corrent a amagar-se abans que els de la Cort el posin a la presó.Necessitem ajuda! Hem de buscar eines i materials per reparar la placa abans que siguin les 6 de la tarda i buscar l'agutzil per explicar-li que hem arreglat la placa i ja la pot penjar a l'Ajuntament abans que arribi la Cort. Ens trobem a el dia 17 de febrer a les 4 de la tarda a la plaça de Major. 

 


Inscripcions:

  • Inscripcions per equips de 3 a 5 persones
  • Places limitades per rigorós ordre d'inscripció (màx. 30 equips)
  • Durant la realització de l'activitat es faran fotografies que després es podran publicar als diferents canals de difusió del Cae (web, facebook, twitter...). Inscriure's i participar en el joc suposa donar la conformitat a la publicació de les fotografies.
  • La participació d'infants menors d'edat es farà sota la responsabilitat i supervisió dels seus pares i mares. Els menors de 8 anys hauran d'anar obligatòriament acompanyats.
  •  Inscripció gratuïta a tarvés del formulari de peu de pàgina.

 


Organitza:
Col·labora: