Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:28 |

Àlex Vilarasau

Imatge CAE

 

L'Àlex Vilarasau és un estudiant del cicle de grau superior d'animació sociocultural de l'IES Guillem Catà de Manresa. Va néixer i viu a Manresa, té 20 anys i ha estat nadador i triatleta tota la vida. Actualment, l'Àlex està fent pràctiques al Casal de Joves La Kampana.

 


Sabem que anteriorment has participat en projectes de voluntariat. Vols explicar-nos quins?

Sí. He participat en diversos camps de treball, com per exemple a la ruta de los Pajares a Tenerife, va ser una experiència extraordinària per mi, ja que va representar un primer pas cap a la meva pròpia autonomia. També he estat implicat a la protectora d'animals de Manresa. Durant mig any, també he participat en l'associació de justícia i pau, on col·laborava a les classes que es realitzaven a la presó dels Lledoners.

Com et definiries? Quines habilitats tens com a animador?

Em considero una persona energètica, optimista i a vegades massa somniadora. Crec que sóc un bon animador, ja que no deixo que actuïn sobre mi els prejudicis socials, sóc col·laborador i solidari. M'agrada compartir el temps amb altres persones i aprendre coses noves constantment.

Quina tasca fas dins La Kampana?


De tasques dins la Kampana en faig moltes. És un lloc on cada dia no té res a veure amb l'altre, així que mai sé què acabaré fent a la tarda. No obstant això, el meu principal objectiu és crear un vincle de confiança amb els joves que són dins l'espai. Quant a tasques concretes, dinamitzo l'espai i les assemblees quan hi ha activitats puntuals i dies de trobada.

Quina cançó i pel·lícula ens recomanes? Per què?

La meva cançó preferida és la de Where is the love original dels Black Eyed Peas. Cal matisar que la nova no m'acaba de fer el pes.

De pel·lícula no us en puc recomanar només una. M'encanta el cine independent que aparta la idea del somni americà. Últimament, m'han impactat Mustang i Mummy. Molt bones les dues.

Què fas al teu temps lliure?

Tinc poc temps lliure, ja que treballo i estudio. Quan aconsegueixo tenir temps per mi, necessito desconnectar d'estar cara al públic, així que m'escapo a qualsevol entorn natural que em cridi l'atenció per tal de fer algun cim o una bona passejada. Sempre hi vaig acompanyat de la meva música preferida. També m'agrada aprofitar el temps lliure per socialitzar-me.

Coca-Cola o Pepsi? Explica'ns perquè hauríem de triar un refresc o altre.

Pepsi. És la marca que es promociona al bar on treballo, per tant, el meu cap em mataria si triés l'altra opció.

Tria un súper poder.

Parar el temps. Però el meu no. M'agradaria tenir la sensació de saber que sóc l'únic ésser en acció.