Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 03:41 |

Aina Marcet i Valdés

Imatge CAE

Aina Marcet i Valdés

L’Aina col•labora amb el CAE i especialment amb el Club del Joc des de l’any 2009. Des del 2011 és sòcia de l’entitat i el 2014 va passar a formar part de l’equip directiu. Vinculada al món del lleure des que era petita, l’Aina és Tècnica superior en Animació Sociocultural, actualment treballa com a Tècnica de Joventut en un poble de la comarca i, a més, estudia Integració Social. Està vinculada a altres entitats de Manresa i li agrada el teatre, els jocs i la política.

 

Avui en coneixerem més detalls personals!

 

Quina és la part que més gaudeixes de la teva vinculació amb el CAE?

 

M'agraden sobretot les Nits de Joc, ja que m'agrada molt jugar i és l'espai perfecte per fer-ho. Però també m'agraden els espais de trobada amb la resta de gent del CAE, sobretot les PAC i les eternes discussions de si demanem pizza amb pinya o sense... Evidentment, jo defenso que sense!!!

 

Ja que estàs tan vinculada al Club del Joc, ens presentes el teu joc preferit?

 

Sóc una incondicional del Ticket To Ride! M'agrada imaginar-me que recorro Europa en tren de ciutat en ciutat. És un dels pocs jocs en què no m'agrada perdre. Encara recordo un dia que em vaig enfadar molt per culpa d'una jugada d'un company... I ell també!

 

Tens alguna mania a l’hora de jugar?

 

Sempre agafo les fitxes de color verd, és el meu color preferit i se'm fa estrany no jugar amb aquest color. Si no hi ha el verd, intento agafar el lila o el vermell; el blau, mai!

 

Pel què fa al teatre, que sabem que també t’agrada molt, quina és l’última obra que has anat a veure?

 

L’última obra que he vist ha estat “Avui no sopem” al Kursaal de Manresa. També m'agrada anar a Barcelona i us recomano l’última que hi vaig veure, “La Treva”, que aviat la tindrem a Manresa.

 

Aprofitem la teva vinculació a la ciutat: ens proposes alguna millora que consideris imprescindible per a Manresa en l’àmbit sociocultural?

 

Manresa és una ciutat molt activa a nivell sociocultural, però moltes vegades les activitats que es fan no són prou conegudes i reconegudes. Crec que els manresans necessitem creure més en la nostra ciutat, té un grandíssim potencial!

 

Quan toca sortir de la ciutat, on t’agrada més anar de vacances?

 

Intento anar com a mínim un cop l'any a Euskadi. Recórrer la costa de Bizkaia de poblet en poblet em relaxa i em recarrega les piles! Si no, qualsevol lloc on poder fer geocatxing és un bon destí de vacances.

 

Defineix el CAE en tres paraules:

 

  • Voluntariat
  • Jocs
  • Bon rotllo