Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de desembre de 2018 | 15:48 |

Proper inici d'un curs de monitor per a persones en atur

Imatge CAE

4/12/2017

 

 

 

El 19 de desembre el CAE iniciarà un curs de Monitor/a d’activitats de Lleure adreçat a persones en situació d’atur. El curs té una durada de 170 hores teòriques més un període de pràctiques de 160 hores.La part teòrica del curs es durà a terme al Casal de Les Escodines, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i durarà fins el dia 12 de febrer. Les pràctiques es faran a partir del mes de febrer i permetran als alumnes contrastar i posar en pràctica els aprenentatges adquirits durant la part teòrica.


El curs s’adreça a persones en situació d’atur, majors de 18 anys i amb un nivell acadèmic mínim d’ESO. La participació és totalment gratuïta ja que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya a través de l’Acord Marc del sector de l’Hostaleria i el Turisme. Les persones que el superin satisfactòriament obtindran una doble titulació: d’una banda el títol de Monitor/a d’activitats de Lleure que expedeix la Direcció General de Joventut i, per altra banda el Certificat Professional de Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil.


Aquelles persones que hi estiguin interessades poden tenir més informació posant-se en contacte amb el CAE, de manera presencial (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) o bé telefònicament (93 872 57 89), de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí o de 4 a 2/4 de 7 de la tarda.