Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 6 de juny de 2020 | 20:21 |

Més de 600 infants participen en els casals del CAE i Xarranca

Imatge CAE

26/7/2019

 

 

Alguns casals tornaran a partir del 3 de setembre i s’allargaran fins al 10 de setembre

 

Més de 600 nens i nenes han participat aquest estiu als casals d’estiu del CAE i Xarranca. Per torns d’una setmana, han estat acompanyats per la Cali i el Mimi, on els infants han commemorat els 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci, sota el nom de “La caixa secreta de Leonardo”, els infants han treballat diferents disciplines artístiques convertint-los en artistes del joc a través de grans jocs, gimcanes, tallers, sortides a l’entorn, bivac i activitats d’aigua.

 

 

Als Casals d’estiu de la Fundació la Xarranca treballem per aconseguir que els infants gaudeixin del casal a partir d’una programació atractiva d’activitats de caire lúdic. Apostem per afavorir l’autonomia, el creixement i desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències, a través d’activitats que afavoreixen un treball educatiu en valors, actituds i comportaments.

 


Aquest estiu el CAE i Xarranca han organitzat casals a Manresa (Escola Bages, Puigberenguer, Ítaca i Sèquia), a Sant Joan de Vilatorrada, a Castellbell i el Vilar i a Monistrol de Montserrat.

 

 

Més informació sobre els casals d'estiu aquí