Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 23 d'abril de 2019 | 04:31 |

La formació dels monitors dóna el tret de sortida als casals d'estiu 2018

Imatge CAE

19/6/2018

 

 

Una trentena de monitors i monitores dels casals d’estiu del CAE i la Fundació La Xarranca es varen aplegar el dissabte 16 de juny en el que ha estat el tret de sortida de la campanya de casals d’estiu 2018.

 


Al llarg de tot el matí es varen anar presentant l’eix d’animació d’aquest any, les activitats proposades i els elements pedagògics que es potencien aquest tipus d’activitats.


Viatgers dels temps és l’eix que aquest any El CAE i la Fundació La Xarranca han dissenyat per a tots els casals d’estiu que organitzen. Dos viatgers en els temps demanen l’ajuda dels infants per recuperar peces de la seva màquina del temps, perdudes per diferents èpoques històriques, des de la prehistòria fins l’edat mitjana, totes elles ubicades geogràficament en el Geoparc de la Catalunya Central. En aquest viatge els infants aniran descobrint diferents aspectes de cada època i del Geoparc.


Enguany el CAE i la Fundació La Xarranca organitzen 5 casals infantils (de 3 a 12 anys) a Manresa (Escola Bages i Escola La Sèquia), Sant Joan de Vilatorrada, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat. A més a més també s’organitza el Pack Jove de Vacarisses (12 a 16 anys).

 

 

Més informació de les activitats d'estiu