Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 6 de juny de 2020 | 19:27 |

Es posa en marxa el projecte DINAMITZA'T del CAE

Imatge CAE

5/3/2019

 

Adreçat a joves de 18 a 29 anys que es troben en situació d'atur

El CAE ha posat en marxa aquesta setmana un nou projecte SINGULARS adreçat a joves de la Catalunya Central. Sota el nom de ''Dinamitza't'' el projecte proposa als participants una formació que els hi permet obtenir el certificat de professionalitat de dinamització d'activitats de lleure Infantil i juvenil, una qualificació del tercer sector que podran complementar amb una proposta de formació a mida, qualificació que potenciarà les possibilitats de trobar feina.

La formació que s'ha iniciat aquesta setmana, i que durarà fins a finals d'any, consisteix en la formació de dinamització d'activitats de lleure infantil i juvenil, aquesta compta de tres mòduls: activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil, i per últim, tècniques de recursos d'animació en activitats. Paral·lelament a la formació de dinamització, els participants reben formació a mida en competències transversals, mercat laboral i educatiu, o en l'àmbit d'especialització per a la intervenció com la robòtica o el menjador escolar.

Durant l'estiu, els joves realitzaran un període de pràctiques a diferents empreses i entitats de la ciutat, a més a més, participaran en activitats socials, culturals i cíviques. A partir del setembre, els alumnes seguiran amb formacions especialitzades

 

A més, durant tot el projecte, un tutor els els hi farà un acompanyament en matèria d'inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu. Les reunions seran de forma individual tutor-alumne per valorar la seva situació en aspectes com la recerca de feina, entrevistes, etc.


El projecte Dinamitza't és organitzat pel CAE amb la col·laboració d'agents del territori com l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, la Cambra de Comerç de Manresa, l'Oficina Jove del Bages, Personal Coaching Manresa i Vitalpsic amb el suport i finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya.