Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 20 d'agost de 2019 | 22:14 |

El PFAVC fa 25 anys

Imatge CAE

14/5/2019

 

Enguany el Pla de Formació de l'associacionisme i el voluntariat de Catalunya està de celebració ja que compleix 25 anys. Creat l'any 1994 des del llavors Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, va néixer amb l'objectiu d'afavorir i promoure la formació de les persones voluntàries.

 


El PFAVC facilita a les persones voluntàries i/o vinculades al sector associatiu l’accés a un catàleg d’accions formatives associades als diversos àmbits de la intervenció voluntària i a la gestió de l’entitat. Per a la seva execució compta amb la col·laboració d’una xarxa d'escoles i entitats de formació repartides per tot el territori, una de les quals és el CAE.

 

 

De fet, el CAE va ser una de les primeres escoles de formació de voluntariat que va ser reconegudes -precisament el mateix any 1994- i des de llavors ha anat programant i executant de manera ininterrompuda accions formatives reconegudes dins del PFVAC. Només en el darrers cinc anys, el CAE ha dut a terme 11 cursos del PFAVC, amb uns 300 participants que s'han pogut formar en els àmbits del lleure, el joc i la gestió associativa.