Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 27 de novembre de 2020 | 14:26 |

El CAE programa més d'un miler d'hores formatives aquesta tardor

Imatge CAE

10/9/2018

 

 

El CAE ha presentat la seva programació formativa corresponent al període setembre 2018-gener 2019. En aquest període s’han programat 23 cursos, monogràfics, tallers i sessions informatives amb un total de 1.197 hores formatives, repartida en 8 àmbits diferents.Pel que fa a la formació dels educadors/es en el lleure s’han programat 4 cursos de monitor/a d’activitats de lleure –un d’ells adreçat a persones en situació d’atur i un altre per a persones treballadores- i un curs de director/a d’activitats de lleure. Aquests cursos permeten obtenir la titulació oficial de Monitor/a i de Director/a, respectivament, que expedeix la Direcció General de Joventut.El segon àmbit correspon a la intervenció educativa i incorpora 4 cursos. Tres d’elles tenen una durada de 30 hores i s’adrecen a persones treballadores: Atenció a persones amb TDA, resolució de conflictes i prevenció del racisme, la xenofòbia i l’homofòbia a l’escola i en les intervencions educatives. El quart curs es de vetllador/a escolar, amb una durada de 40 hores.

 


També s’han programat dues activitats formatives en l’àmbit de la gestió associativa, amb un taller d’elaboració de memòries i una sessió informativa sobre assegurances.

 


La programació es completa amb altres cursos i monogràfics de guitarra, sobre el joc i els jocs, un curs de manipulació d’aliments, formació personal i un cicle d’activitats manuals sota el nom Tastets Creatius.

 


Tota la informació (cursos, dates, horaris, lloc, docents...) es pot consultar a través d’aquest enllaç i també es poden fer les inscripcions a través del web de l’entitat.

 

 

Accés a tota la programació formativa Setembre 2018- Gener 2019