Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 5 de març de 2021 | 18:19 |

El CAE programa de nou un taller de formació en línia per a les entitats

Imatge CAE

27/4/2020

 

Aprofitar el confinament per formar-se i, al mateix temps, introduir millores en diversos elements de gestió i comunicació de l’entitat: en aquest cas la memòria anual. Aquesta és la proposta que el CAE posa en marxa a través d’un taller de formació en línia.

 


“Com fer la memòria de l’entitat” és un taller que té com a objectius identificar per a què s’elabora la memòria de l’entitat, determinar quinssón els continguts i formats més adients i mostrar estratègies per donar-li una major projecció. L’impartirà Nasi Muncunill, director del CAE i amb una llarga experiència en gestió associativa.

 


El taller té una càrrega lectiva de 4 hores i estarà obert del 5 al 19 de maig. La inscripció és pot fer a través del web del CAE www.cae.cat, directament a l’enllaç (http://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/inscripcions-on-line) o bé amb un correu a cae@cae.cat.

 

 

El curs forma part del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i la inscripció és gratuïta. Les persones que hi participin rebran un diploma expedit per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.