Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 20 de juny de 2019 | 21:48 |

EL CAE obre inscripcions per a nous cursos subvencionats

Imatge CAE

7/1/2019

 

El CAE ha programat un total de 15 accions formatives en els àmbits de la formació personal , la intervenció educativa i en gestió associativa, subvencionades pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. 

 

 

El CAE ha elaborat una nova proposta formativa adreçada a treballadors i treballadores o persones en situació d’atur que es durà a terme al llarg del primer semestre del 2018. S’han programat accions formatives en l’àmbit de formació personal, intervenció educativa i gestió associativa.


Dins l’àmbit de formació personal, s’han programat cinc cursos, Eines de comunicació per a intervencions públiques a càrrec d’Enric Bastardas, Lideratge d’equips amb Xavier Garcia, Resolució de conflictes amb Anna Boix, Eines de coaching nivell 2 que l’impartirà la Mariona Homs i per últim, Habilitats de comunicació a càrrec de Sol Camps i Xavier Palou

En l’àmbit d’intervenció educativa, s’han programat sis cursos, tres d’ells enfocats a l’atenció a la diversitat: TDA, Autisme i dislèxia. També en aquest àmbit, s’ha programat el curs de Treball amb les intel·ligències múltiples, la gamificació en l’aprenentatge i un últim de Reciclatge de primers auxilis.


En el capítol de formació en gestió associativa hi haurà dos cursos. Un d’obligacions de les associacions i responsabilitat de les juntes directives que es realitzarà a Manresa i a Moià i un de Fundraising: Com captar fons per a entitats socials.


Els cursos són subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer presencialment al CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de 9h a 14h i de 16h a 18:30h) o bé a través de l'enllaç https://bit.ly/2QS3nbK