Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 20 de juny de 2019 | 21:23 |

El CAE i la Fundació la Xarranca viuen un cap de setmana amb diverses activitats en família

Imatge CAE

17/12/2018

 

El CAE i la Fundació la Xarranca viuen un cap de setmana d’activitats en família. En primer lloc, dissabte i diumenge, coincidint amb la Fira de Santa Llúcia, a la plaça Major, es van realizar dos tallers, un de maquillatge i un d’Scrapbooking.

També el mateix dissabte al matí, d’11h a 13h, a la biblioteca de l’Ateneu Les Bases, va tenir lloc el taller de Nadal en família, on els més petits van realitzar casetes de feltre per decorar l’arbre de nadal. A la Biblioteca del Casino, d’11h a 12:30h, va tenir lloc l’activitat Tots a taula: és l’hora de jugar, amb jocs de taula per a infants de 4 a 12 anys. A la tarda, de 16h a 19h, a Navàs, vam realitzar jocs pels més petits

Les activitats van continuar diumenge, d’11h a 14h, als Trullols, on va tenir lloc la 5a festa infantil, i des del CAE i la Xarranca hi vam ser amb jocs tradicionals, a més, la festa va comptar amb rocòdrom, inflables, pinta cares i l’espectacle infantil amb Pep Callau. A més, coincidint amb la Marató de TV3, vam col•laborar amb la matinal que es va fer a l'Escola Puigberenguer amb el joc Kapla.