Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 15 d'agost de 2020 | 07:43 |

El CAE guanya el premi Sèquia 2020

Imatge CAE

31/1/2020

 

L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 25 de febrer al Museu de la Tècnica

 

Ja s’han donat a conèixer els guanyadors del premi Sèquia 2020, un guardó que arriba a la quarta edició i és impulsat des d’Aigües de Manresa i la Fundació Universitària del Bages. En aquest cas, en la categoria de col·lectiu, el CAE ha estat el guanyador.


Segons el jurat, el CAE és un referent en el món del lleure a tota la Catalunya Central. Els valors que connecten l'activitat i els objectius del CAE amb l'esperit dels manresans són l'actitud proactiva i la capacitat de sumar esforços de voluntariat i professionals per contribuir al progrés social de la ciutat, especialment en l'àmbit sociocultural i d'integració social. Aspectes com el compromís amb la ciutat i la seva gent, l’emprenedoria a l’hora d’impulsar iniciatives de millora de prestigi de l’educació en el lleure i de dignificació de les condicions laborals de les persones que hi treballen i per últim, la visió estratègica en el disseny de projectes d’intervenció sociocultural combinat amb l’arrelament al territori i la projecció de la ciutat al conjunt del país són alguns dels aspectes valorats.


En la categoria individual, el premi ha anat a parar a Anna Rotllan, impulsora de la Francophonie a Manresa, segons el jurat, Rotllan ha rebut el premi per la seva tenacitat i constància en l’impuls de la Francophonie i en la seva defensa del batxillerat nocturn com una eina de promoció i segona oportunitat acadèmica.


El jurat d’aquesta edició ha estat format per Anna Crespo, regidora de cultura i festes de l’ajuntament de Manresa, Montserrat Casanovas en presentació de l’Associació la Misteriosa Llum, en representació de l’entitat administradora de les festes de la Llum 2020 (DEIM), Mireia Tulleuda, Laia Muns, en representació de la Fundació Aigües de Manresa i per últim, Àngels Fusté, en representació de la Fundació Universitària del Bages.


El lliurament del premi es farà el proper 25 de febrer a les 18h al Museu de la Tècnica de Manresa, el guardó consisteix en una escultura de l'artista manresà Ramon Oms. A més, se’ls convidarà a signar el llibre d’honor del guardó. Aquest acte forma part del programa de les festes de la Llum 2020