Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 5 de març de 2021 | 17:58 |

CAE i Xarranca obtenen la certificació de qualitat per a totes les seves activitats

Imatge CAE

23/4/2020

 


El CAE i la Fundació la Xarranca hem obtingut la certificació de Qualitat ISO 9001 per a la totalitat de les activitats que desenvolupem: formació, projectes i serveis educatius i de lleure i el Banc de Recursos. Aquesta certificació complementa la que ja disposava el CAE per a la formació des de l’any 2003 .

 


El CAE i la Fundació la Xarranca hem fet un pas molt important en la incorporació de la Qualitat com a un dels nostres valors organitzatius amb l’obtenció de la certificació de qualitat ISO 9001 per a la totalitat de les activitats que les dues entitats desenvolupem. A partir d’aquest 2020 l’abast de la certificació inclourà el disseny i impartició d’activitats formatives, el disseny i gestió de projectes i serveis de lleure, juvenils, educatius, lúdics, socioculturals i comunitaris i el servei de préstec de materials del Banc de Recursos.

 


Des de l’any 2003, el CAE ja disposava de la certificació de qualitat ISO 9001 per al disseny i impartició d’activitats formatives, convertint-se en aquell moment en una de les primeres, o fins i tot la primera, escola d’educadors/es en el lleure i de formació de voluntariat de tot Catalunya en obtenir el certificat de qualitat per a aquest tipus de cursos.Entre d’altres elements, la certificació de qualitat garanteix que s’identifiquen quines són les expectatives dels diferents col·lectius implicats en les activitats i serveis de l’entitat (sòcies i sòcies, alumnes, clients, participants, treballadors/es...) i que s’estableixen mesures organitzatives, de planificació i d’execució de les activitats per aconseguir la màxima satisfacció d’aquests grups.

 

 

Al 2019 el CAE i La Xarranca varem assolir una satisfacció global de totes les activitats de 4,44 en una escala que va del 0 al 5, una valoració que se situa entre el molt bé i l'excel·lent.

 

 

L'obtenció de la certificació de qualitat i els resultats de les valoracions que anualment es recullen són una evidència de l'esforç i de la importància que des del CAE i La Xarranca estem donant a la qualitat i ens encoratja a mantenir aquesta línia de rigor i exigència en totes aquelles formacions, projectes, activitats i serveis que desenvolupem.