Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de desembre de 2018 | 15:48 |

CAE i l'Ajuntament de Manresa renoven el conveni de col·laboració

Imatge CAE

Foto: Ajuntament de Manresa

16/10/2017

 El passat dimecres, 11 d’octubre, es va formalitzar la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa i el CAE corresponent a l'any 2017. L'acte de signatura va anar a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent i d’en Nasi Muncunill, director del CAE. També hi va assistir la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo.

 


Segons el conveni, l'Ajuntament atorga una subvenció de 15.000 euros perquè el CAE pugui donar resposta a les necessitats formatives en els àmbits de la pedagogia del lleure i l'animació sociocultural, programant cursos d’educadors/es en el lleure (monitor/a i director/a) i monogràfics d'animació en el lleure, animació sociocultural, gestió associativa i tècniques i recursos; ofereixi el servei del Banc de Recursos adreçat a entitats i centres d'ensenyament; i organitzi la Moguda a l'Agulla i la Setmana de Jocs al Carrer.

 


Aquest és un dels dos convenis estables que el CAE i l’Ajuntament mantenen des de l’any 1987, any de creació de l’associació. L’altre fa referència a la cessió al CAE dels locals municipals situats a la Plaça del Milcentenari.