Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 21 de setembre de 2020 | 14:26 |

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

Imatge CAE

5/12/2019

 

Aquest dijous 5 de desembre és el dia Internacional del Voluntariat. Va ser l'Assemblea General de Nacions Unides, per mitjà de la Resolució 40/212 de 17 de desembre de 1985, que va establir aquesta data per a reconèixer el compromís de les persones voluntàries.


Al CAE, les persones voluntàries tenen un paper molt important, des d’un doble vessant. Per una banda, els socis i les sòcies, que són el grup de persones amb un major interès i implicació en l’existència i el correcte funcionament de l’associació. Això es concreta amb el seu compromís de participació activa en els espais de debat i de decisió de l’entitat. S’encarreguen d’organitzar i executar moltes de les activitats que es fan al CAE: Moguda a l’Agulla, Gimcana de la Llum, Tast de Jocs, Nit de Jocs, Juga en català…

A més dels socis i sòcies, hi ha un nombre molt important de persones que de forma puntual col·laboren amb el CAE i en el desenvolupament de les seves activitats que requereixen un equip humà com per exemple, la Moguda a l’Agulla, la Gimcana de la Llum o la Manresa Express.

Sense tot equip de voluntaris i voluntàries seria impensable l’actual CAE i moltes de les activitats que realitzem des de l’entitat.


Per tant, avui 5 de desembre, aprofitant la celebració del Dia Internacional del Voluntariat us volem agrair la vostra dedicació i implicació amb el CAE.

 

 

Moltes gràcies!