Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 22 d'octubre de 2020 | 23:12 |

El CAE

 

El CAE (CAE, formació i serveis socioculturals), és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública que treballa per la promoció de l'educació en el lleure i la dinamització sociocultural. El CAE té la seva seu social a Manresa però el seu abast és supracomarcal: du a terme activitats i serveis en tota la comarca del Bages i en determinades poblacions de les comarques de la Catalunya Central - Berguedà, Solsonès, Moianès, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Anoia, Osona...
 


El CAE va néixer l’any 1984 com a escola municipal de formació d’educadors/es en el lleure -Centre d’Animació i Esplai- de l'Ajuntament de Manresa. L’any 1987 es va fundar l’associació CAE amb la finalitat de donar continuïtat a la tasca de l’escola d’educadors/es i d’oferir altres activitats en el marc de l’educació en el lleure i la dinamització sociocultural.

 

 

En aquest sentit cal destacar com a noves activitats la gestió de serveis educatius i de lleure, l'elaboració de publicacions, les activitats al voltant del joc o la intervenció en l'àmbit de la informació juvenil, per posar quatre exemples.

 

 

Us adjuntem informació que us permetrà conèixer una mica més l’entitat.

 

.