Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 19 de gener de 2018 | 08:12 |

Vanesa Fernandez

Imatge CAE

 

Ja fa gairebé 2 mesos que la Vanesa ha començat a treballar al Casal de Joves la Kampana com educadora social. Segurament alguns la coneixeu perquè ja havia estat vinculada al CAE fa anys.Com va començar la teva vinculació amb el CAE?

Uix, d’això fa molts i molts anys, crec que va ser abans del 2000, gràcies a una amiga que vaig conèixer, quan em va entrar la dèria de fer de monitora d’un esplai, ella formava part d’aquest equip i alhora treballava al CAE. Em va saber vendre bé, perquè hi vaig estar uns quants anys fent de una mica de tot (monitora de menjador, extraescolars, festes, etc.)
De fet, a part de treballar-hi, vaig fer una bona quantitat de cursos i formacions, no me’n deixava ni un.


Quines tres paraules et venen al cap quan diem “CAE”?
- diversió
- companyerisme
- oportunitat


Per aquells que encara no et coneixen gaire. Amb quins dos adjectius et definiries?


Necessitaria uns quants però si han de ser dos, un seria creativa i l’altre ordenada.Si haguessis d’agafar una cosa de la teva habitació quina seria?


A l’habitació només tinc el llit i l’armari amb la roba així que em prenc la llibertat de traslladar-me a un altre espai, una altre habitació on no dormo però hi faig moltíssimes coses i una de les coses que agafaria seria la màquina de cosir.Què esperes d’aquesta feina?

Fer un canvi, aprendre, conèixer, evolucionar, millorar, en definitiva seguir avançant per tal de seguir construint el camí.Mar o muntanya?

Els dos, no em conformo amb un sol lloc, la bellesa està a tot arreu.Ens recomanes una pel•lícula o un llibre?

Actualment no destino gaire temps, ni a un llibre, perquè ja estic entretinguda amb els estudis, ni a gaires pel•lícules, tot i que m’encanta evadir-me amb elles, tot i això, que ara em vingui al cap...però sí un documental d’animació que es diu Alike, molt interessant!
http://alike-short.blogspot.com.es/Ens expliques alguna afició que practiquis durant el teu temps lliure.

Caminar, que alhora és desconnectar, dialogar, activar-se, reflexionar, conèixer indrets, connectar amb la natura, compartir, ...Si un cacauet cau a una piscina, continua sent un fruit sec o no?


Segueix sent un fruit sec com el seu nom indica