Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 22 d'octubre de 2018 | 04:42 |

Missió i valors

Imatge CAE

 

 

La nostra missió
 

 

El CAE és una entitat sense ànim de lucre de la Catalunya Central que té com a missió contribuir a articular una societat més justa, participativa, cohesionada, respectuosa i solidària mitjançant l’educació, l’organització d’activitats de lleure, socioculturals i de joc, i el suport a entitats i persones.

 


Els nostres valors
 


Qualitat

Busquem la màxima qualitat en les nostres actuacions, aplicant criteris de professionalitat, rigor i eficàcia. La certificació de qualitat ISO 9001 obtinguda l’any 2003 ens ho avala.Proximitat

Volem ser propers al territori i a les persones que ens han vist néixer i créixer. Per això el CAE desenvolupa bona part de les seves actuacions a Manresa, el Bages i la Catalunya Central, escoltant i treballant amb les persones d’aquest territori per intentant donar la millor resposta a les seves necessitats i interessos.
 


Participació

Volem agrupar el màxim de persones en la nostra missió: socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, treballadors i treballadores, alumnes... La suma del treball conjunt i participatiu de tots plegats ens amplia mirades, ens dóna mes força i ens permet arribar més lluny. I també busquem la màxima participació en les activitats que organitzem. La formació, les activitats de dinamització... estan dissenyades per a participants actius, que juguen, que aporten els seus coneixements i que col·laboren activament en el seu desenvolupament.
 

 

Compromís

Per tot això, la nostra acció no és possible sense la implicació i el compromís de totes les persones que configuren l’entitat. Persones compromeses amb la transformació social del nostre entorn i compromeses amb l’entitat i la tasca a desenvolupar. Un compromís que es manifesta en, il·lusió, esforç, creativitat o innovació.