Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 22 d'octubre de 2018 | 04:20 |

L'equip directiu

 

 

L’equip directiu és l’equip responsable de la coordinació general de l’entitat i de les diverses activitats i programes que es realitzen des dels equips. També és el responsable de la dinamització de l’associació, d’organitzar i preparar les assemblees i les reunions generals de socis i sòcies i les activitats generals de caire lúdic.


L’actual equip directiu va ser escollit a l’assemblea general del 25 d’octubre de 2014 per a un període de 4 anys (posteriorment modificat a l'assemblea de l'1 d'octubre de 2016) i està format per:

 

 

 

Jordi Santamaria i Gamez (President)

 

Soci del CAE des de l'any 2000 formant part de l'equip del Club del Joc, de l'Equip Directiu i formador del curs de monitors i directors de lleure. President de l'entitat des de l'any 2010. Llicenciat en Geologia i treballant en el control de qualitat de la construcció. Des dels 6 anys vinculat al món del lleure com a nen al Mijac Sagrada Familia. Posteriorment, com a monitor i director del Mijac Sagrada Familia i l'Esplai Lairet. Membre de l'associació Campi qui Jugui des de l'any 1998 i president des de l'any 2004. Percussió, correfocs i muntanya són algunes de les passions.
 


Ferran Renalias Zueras (Secretari)


Soci del CAE i membre del Club del Joc des del 2008. Llicenciat en matemàtiques, treballa al sector financer i puntualment en la docència. Ex-escolta (12 anys a l'A.E. i G. Cardenal Lluch), aficionat a la música i al cant coral i apassionat dels jocs de taula.

 

 

Aina Marcet Valdés (Vocal)

 

Col·labora amb el CAE, sobretot el Club del Joc des del 2009, sòcia de l'entitat des del 2011 i membre de l'equip directiu des del 2014.Tècnica superior en Animació Sociocultural treballa de tècnica de joventut en un poble de la comarca i de dinamitzadora juvenil en diferents instituts de Manresa. Vinculada al món del lleure des de ben petita i anys després com a monitora, cap i cap d'agrupament (Esplai Vic-Remei, AEiG Cavall Bernat, Mijac Poble Nou de Manresa i AEiG Pere Quart de Barcelona). Directora de lleure infantil i juvenil. També vinculada a altres entitats de Manresa. Teatre, jocs i política són algunes de les seves passions.

 


Aurèlia Brunet Masats (Vocal)

 

Sòcia del CAE, membre de l'Equip d'Esplais des del 2011 i des del 2014 també de l'Equip Directiu. Enginyera Tècnica Industrial i treballant com a cap d'enginyeria d'una empresa de manufactura de l'acer. Durant els anys 1991 al 2002 vinculada al mon de l'educació en el lleure com a monitora als Mijac Crist Rei i Mijac Valldaura, tots dos de Manresa.

 

 

Xavier Puertas i Espin (Vocal)

 

Soci del CAE i vinculat a l'entitat dins l' equip d'Esplais, l' equip Directiu i com a docent des de 1997. Diplomat en Direcció de Cinema i Humanitats (en curs), treballant de tècnic comunitari en una entitat veïnal de la ciutat. Monitor de l'Esplai la Font durant 14 anys. Molt aficionat al cinema, la lectura i la música.

 

 

Nasi Muncunill Roca (Director)

 

Soci del CAE des de l’any 1989. Inicialment formador dels cursos de monitor/a i després dels de director/a, tècnic de l’entitat i director del CAE des de l’any 1996. També formant part d'altres equips de l'entitat -Publicacions, Noves tecnologies, Club del Joc- o de comissions organitzadores d'activitats -Esplais per la pau, Moguda a l'Agulla, Setmana de Jocs al Carrer-. Arquitecte tècnic reconvertit a gestor associatiu. Monitor i Director d’activitats de lleure. De jovenet, membre d’Hora-3, Hora 6, monitor i responsable de centre del Mijac de la Mercè, membre de l’equip de coordinació diocesana del Mijac Vic i del Consell Catalano-Balear. Apassionat de la btt, de l’esquí de fons i dels jocs de taula.

 

 

 

La propera reunió de l'equip directiu del CAE serà:

 


Data: 23/07/2018
Hora: 21.00h
Lloc: Pendent de concretar